mandag 6. september 2010

Mikael er årets Lano-unge!

Nydelige Mikael Andre Remen Larssen (5) er kåret til årets Lano-unge. Sjarmøren har smeltet mange hjerter og slo knock-out på alle de andre søte smårollingene som deltok i konkurransen. I dag er det Mikael og mammaen hans, Lill Anita Larssen, som framsnakkes.

Mange har engasjert seg i multihandikappede Mikaels deltakelse i Lano-konkurransen, noen med negativt fortegn. Heldigvis har de aller fleste vært positive. For et handikappet barn skal ikke gjemmes vekk i skam, men vises fram med stolthet som alle andre barn. Og Mikael har et virkelig sjarmerende smil. Jeg gleder meg til å se han i butikkene.

Ros til mamma Lill Anita som har våget å vise fram stoltheten sin til tross for enkelte negative tilbakemeldinger. Det er tøft gjort! En mamma elsker sitt barn, og det er naturlig at man da vil vise fram sin vesle hjerteknuser. Lill Anita har med dette også brøytet vei for andre stolte foreldre til handikappede barn. Vis fram deres flotte sjarmtroll for hele verden! De er akkurat like fine som ethvert annet barn.

Jeg kan ikke se en eneste grunn til at Mikael ikke skulle delta i konkurransen - heller tvert imot, og det er en svært gledelig nyhet at han vant!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar