torsdag 30. september 2010

Dummer seg ut for vår skyld

Jeg må bare si at jeg alltid har hatt sansen for denne dama! Linn Skåber har en blanding av humor og varme som gjør at jeg blir fascinert av det meste hun gjør.

Det er noe herlig med mennesker som "dummer seg ut" for å få andre til å le. Man må jo ha en viss selvtillit for å våge det, samtidig som det er en fordel å være litt ydmyk og småflau oppi det hele for å framstå som menneskelig.

Jeg savner Linn Skåber i Nytt på nytt, men så får vi jo en stor dose av henne i  i serien «Hjerte til hjerte - Spelet» på torsdager. Flinke Linn!

Da er det bare å varme opp mage- og lattermuskler utover høsten, det kan trenges. Stå på, Linn. Hvis det er sant at en god latter forlenger livet, da gjør du en viktig jobb for norsk folkehelse!

Bli oppdatert om ny aktivitet på framsnakkbloggen ved å bli tilhenger på Facebook.


1 kommentar:

  1. HELT enig! Linn Skåber er helt fantastisk, etter min mening er hun den beste norske kvinnelige komedieskuespilleren siden Aud Schønemann og Elsa Lystad dominerte i gamle dager, og at hun våger å spille seg selv på en så grotesk måte som i "Hjerte til hjerte" gir meg bare enda større respekt for dama. Det mangler tydeligvis ikke på selvironi hos Oppsal-jenta og gøy er det! :D

    SvarSlett