torsdag 30. september 2010

Lotterimillionær x2

Det er like herlig hver gang jeg hører om vanlige hardtarbeidende mennesker som får livet forandret pga en storpremie i Lotto eller annen type lotteri. Det må føles som rene mirakelet å oppleve noe sånt.

Ernest Pullen i USA vant seks millioner kroner på et lotteri i sommer. Han og kona Betsy kunne se fram til en tidlig pensjonisttilværelse uten økonomiske bekymringer. Flaks!

Men Ernest mistet ikke sansen for å prøve lykken av den grunn, så han satset igjen på et annet lotteri. Og sannelig vant mannen igjen, denne gangen 12 millioner kroner!

Jeg gleder meg stort på vegne av Ernest og Betsy, og håper de får nyte det livet pengene kan gi dem uten å også oppleve medaljens bakside som enkelte gjør.

Penger gjør oss ikke lykkelige, det er sant. Men penger kan absolutt være med på å hjelpe oss til å oppnå den livsstilen vi ønsker oss og gi oss færre bekymringer. Det kan forhåpentligvis Ernest og Betsy Pullen se fram til i mange gode år framover.

Ernest kan definitivt kalles heldig. Tro om han er i slekt med fetter Anton?


4 kommentarer:

 1. Får bare håpe at de bruker pengene fornuftig,og at de ikke går helt av skaftet.Bakkekontakt er kjekt å ha...

  SvarSlett
 2. De har jo råd til en aldri så liten ferietur. Kom til Norge! De kan få kjøpe lottokuponger for meg!

  SvarSlett
 3. Trine: Ja, der sier du noe! De kunne sikkert tjent seg mange ekstra millioner på å være omreisende lottohjelpere med prosenter av gevinstene. Snakk om flaks altså!

  SvarSlett
 4. Anonym: Bakkekontakt er en fin ting, men litt er det vel greit å sveve når man har noen millioner på konto? :)

  SvarSlett