søndag 3. oktober 2010

Gratulerer, Thor Hushovd!

Thor Hushovd er verdensmester i sykling. Bragden ble utført tidlig i morges i Australia.

- Det er vanskelig å forstå at jeg har blitt verdensmester. Dette er en stor drøm. Det er helt utrolig og jeg har nesten ikke ord, sa den nybakte verdensmesteren til VG Nett etter løpet.

Sykling er en av verdens største idretter og har dessverre vært dominert av dopingskandaler og negativitet de siste årene. I dag har vi fått en god nyhet som det er god grunn til å glede seg over.

Både Hushovd selv og treneren Atle Kvålsvoll var underveis i løpet i sterk tvil om at dette skulle gå bra. Men til slutt var det ingen tvil om at de kunne slippe jubelen løs.

- Dette er det største jeg har gjort. Uten sammenlikning. Det er mye større enn å vinne den grønne trøya, sier Hushovd til VG Nett.

Dagen etter bragden våknet han opp til fantastiske omtaler i australske aviser, noe jeg virkelig unner denne mannen. Beinhard jobbing over mange år har ført han dit han er i dag, og jeg håper vi får følge han i mange flere år.

Gratulerer! Du er med på å sette Norge på kartet på en positiv måte. Nyt din velfortjente seier!

Bli oppdatert om ny aktivitet på framsnakkbloggen ved å bli tilhenger på Facebook.

2 kommentarer:

  1. Jag skrev i förmiddags hos en annan norsk bloggare att det var synd att Bjørge Lillelien inte var med längre. Och med tillägget frågan: om Norge verkligen har lika engagerade kommentatorer i radio/tv idag. Svaret kom nyss från övervåningen: Sportspegeln i svenska tv1. Riktigt engagerade kommentatorer! Med rätta! Grattis Hushovd! Och grattis Norge! Men det är fortfarande ändå synd att Bjørge Lillelien inte är med längre ...

    SvarSlett
  2. Bjørge Lillelien var en levende legende. Ingen kunne måle seg med den herlige mannen. Han er dypt savnet på norsk radio/tv. Med han som kommentator kunne selv de som ikke var særlig interesserte i sport finne det svært spennende å følge med. Hvis det finnes en himmel så er jeg sikker på at Lillelien kommenterte Hushovd derfra med sin vante innlevelse og engasjement.

    SvarSlett