søndag 28. november 2010

Fantastiske Åsleik og Aylar

Åsleik Engmark har danset seg inn i mange hjerter denne høsten. At humorkongen også skulle bli en dansekonge var det vel ikke mange som trodde på forhånd, men det har han altså blitt som vinner av "Skal vi danse". Med en fantastisk dansende versjon av Charlie Chaplin i finalen sikret han seg seieren sammen med Nadya Khamitskaya.

Aylar Lie havnet på andreplass sammen med sin dansepartner Egor Filipenko. Også hun har nok overrasket mange med sin deltakelse i "Skal vi danse". Et tidligere frynsete rykte - for å si det pent - har gradvis blitt lappet sammen og gitt Aylar sjansen til en ny start.

Jeg blir imponert av å se hvordan mennesker uten dansebakgrunn klarer å bli så dyktige på så kort tid. Hardt arbeid og en dose talent ligger bak, tipper jeg.

Det er godt å se hvordan et menneskeliv kan ta en ny retning på grunn av noe så enkelt som et tv-program. Den nye retningen kan være et blaff som er glemt om en måned, eller det kan være en varig endring som gir motivasjon til å utforske sitt nye image videre.

Åsleik og Aylar får meg til å tenke at vi alle har en mulighet til å velge en ny retning i livet om vi ønsker det rett og slett ved å prøve noe nytt. Det kan være en ny hobby, et nytt yrke eller en helt ny måte å se livet på. Livet er hva vi gjør det til selv, og det er aldri for sent å styre inn på den veien vi ønsker å gå. Samtidig er det ingen skam å snu, enten man er en Severin Suveren på skitur på påskefjellet, eller om man er hvermansen som synes livet ikke går helt den veien man skulle ønsket. Det er lov å ombestemme seg enten det er det gamle eller det nye som ikke ble helt det man hadde tenkt.

Gratulerer til Åsleik med seieren i "Skal vi danse", og lykke til videre til Aylar.

Bli oppdatert om ny aktivitet på framsnakkbloggen ved å bli tilhenger på Facebook.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar