søndag 19. september 2010

En inspirerende bragd

Franske Philippe Croizon mistet armene og bena i en ulykke for mange år siden. Nå har han svømt over Den engelske kanal!

Sånt får en til å tenke litt, her man sitter med armer og ben intakt og likevel synes dørstokkmila er fryktelig lang. Mange av oss har lett for å se begrensninger istedet for muligheter. Vi klager over vondter og finner på unnskyldninger for å slippe det som er strevsomt.

Philippe tenker visst ikke sånn. Han har sett muligheter istedet for problemer. Hans bragd er inspirerende. Når han klarer å krysse Den engelske kanal så burde vi andre i det minste klare å krysse dørstokken.

Så i dag er oppfordringen: Ta på gode sko, kom deg ut og gå eller løp en tur enten det regner eller er solskinn der du bor. Ta med deg Philippe i tankene, og gled deg over alt livet kan by på.

2 kommentarer:

  1. Mycket bra initiativ, idén med din blogg! Sådant behöver vi verkligen mera av i våra länder. Men i bloggosfären är det inte lätt att hitta det som är bra. På Hakkespetts blogg fick jag tipset om Zunas blogg. Och på den om din blogg. Jag ska titta in lite då och då!

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha! :)

    Ja, jeg synes også vi trenger mer fokus på det positive. Klart vi trenger noen som har et kritisk blikk på aktuelle saker, men det står jo folk i kø for å gjøre. Så noen smuler med positivitet er godt!

    Så bra at du vil følge bloggen min, sånt gjør meg glad. :)

    SvarSlett